Deutsch
Nederlands

bewegen - erleben - entdecken • bewegen - beleven - ontdekken

Info / Reclame

Seizoen 2014: 29-03 - 02-11

Uniek en zonder grenzen

 

Vanaf het voorjaar van 2008 biedt de Grenzland-Draisine GmbH een bijzondere belevenis. Twee verschillende fietslorrieroutes bieden onder het motto “bewegen-beleven-ontdekken” dichtbij huis ontspanning en plezier voor iedereen. “De uitgebreide” loopt met 20 sportieve kilometers van Kranenburg naar Kleve en terug (of v.v.). “Grensoverschrijdend” bent u op de in totaal (heen en terug) 11 kilometer lange route tussen Kranenburg en Groesbeek onderweg.

Met fietslorries voor 4 personen of clublorries voor maximaal 14 personen beleeft u volop plezier op het spoor. Daarnaast bieden wij u aantrekkelijke arrangementen rondom een tocht met de Grenzland-Draisine. De ideale belevenis voor uw volgende familieuitstapje, verjaardagsfeest, bedrijfs- of verenigingsuitstapje.

Fotowedstrijd

Wij zijn op zoek naar de mooiste zomerfoto met het thema "fietslorrie"!  

Het maakt niet uit of de fotograaf jong of oud is, er een club- of fietslorrie op staat, of het afgebeelde spontaan of geposeerd is, het gaat erom, dat op de foto het "plezier op het spoor" er vanaf straalt.    

Stuurt u ons tussen 20 juli en 3 september a.s. uw mooiste "fietslorriefoto" die u deze zomer hebt gemaakt. Een jury zoekt uit de ingezonden foto's de tien beste. Deze worden op de website van de Grenzland-Draisine geplaatst. Degene wiens foto door de bezoekers van deze website het vaakst wordt aangeklikt is de winnaar van de wedstrijd  en wint een fietslorrierit voor maximaal 14 personen inclusief snacks en drankjes. 

Meer informatie onder "Aktuele informatie".

Logo der Euregio und Provinz Gelderland sowie des NRW Wirtschaftsministeriums

(c)2008 Grenzland-Draisine GmbH, Bahnhofstraße 15, 47559 Kranenburg, Telefon +49(0)2826 / 917 99 00